Magyarország kúl

Reméljük, az idén el is jön Rita Ora, ha már bejelentették

Tavaly le kellett mondani a Szigeten meghirdetett koncertjét Rita Orának, ám az idén jóváteheti: ő is szerepel a mindig teltházas Balaton Sound fellépőinek listáján.

(MTI/AP/Visar Kryeziu)

Tavalyi elmaradt szigetes koncertjét a Soundon pótolja a 27 éves világsztár, Rita Ora, írja az origo. Ő az egyik legsikeresebb brit R&B és pop énekesnő, Rita Ora, aki új lemezének dalait is elhozza a legnagyobb slágerei mellett. Itt lesz még az amerikai rapper-szupersztár, Big Sean is, akinek tavalyi lemeze az első helyen indított a Billboard 200-as listáján.

Az egyszerű grime-paródiának készült, de mégis világsikert hozó Man’s Not Hot előadója, a Youtube-komikus Big Shaq, azaz Michael Dapaah rapper-színész szintén ott lesz Zamárdiban, ahogy a fiatal amerikai rapper tehetség, GoldLink is. A holland Sander van Doorn ezúttal Purple Haze nevű alteregója mögé bújva lép fel Balatonon.

A hazai zenekarok közül a Punnany Massif, a Brains, Majka & Curtis, a Wellhello, az Akkezdetphiai és a Saverne is már biztosan ott lesz Zamárdiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top