Magyarország kúl

Coworkid: így lesz az irodád egyben bölcsi is!

A nemrégiben Budapesten létrejött Coworkid közösségi iroda a felnőttek részére és egy haladó szellemiségű napközi a gyerekek igényeire szabva.

Közzétette: Coworkid by Loffice – 2017. december 13.

Gyerekbarát munkanappal és szakmai programokkal indul a Coworkid, a közösségi irodák családbarát megfelelője. A kisgyermekes szülők munkalehetőségeinek javításáért a Loffice csapata Magyarországon úttörőnek számító modellt dolgozott ki: a Coworkid projekt a megváltozott munkaerőpiaci helyzetre és a technológiai fejlődés támasztotta kihívásokra reagál – tudatták a kezdeményezés elindítói a Forbes.hu-val.

A Coworkid a kisgyermekes szülők foglalkoztatását segíti, egyesítve a közösségi irodát a gyermekmegőrzéssel. A program pilot fázisa olyan havi rendszerességgel megrendezett próbanapokkal indul, melyeket szakmai események és találkozók egészítenek ki.

Az új koncepció rugalmas irodamegoldást kínál szabadúszók, egyéni vállalkozók és CSED-en, GYED-en és GYES-en lévő alkalmazottak számára egyaránt, akik igénybe vehetik a kifejezetten részmunkaidős állásokra fókuszáló munkaerő-közvetítést, az átképzéseket is azért, hogy könnyebb legyen a családalapítást követő munkaerőpiaci visszatérés.

Közzétette: Coworkid by Loffice – 2017. december 13.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top