Magyarország kúl

Végre melegszik, és a front is távozik szerdán!

Szerdán reggel a fokozottan érzékenyeknél még jelentkezhetnek kettősfronti tünetek, de napközben már országszerte frontmentes lesz az idő.

Hazánkban szerdán délelőtt erősen felhős lesz az ég. Nagy csapadék nem várható, de gyenge eső többfelé is előfordulhat. Délután időnként átmenetileg elvékonyodhat a felhőzet, de nagyrészt még mindig erősen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem várható, elszórtan azonban kialakulhat gyenge eső. A szél napközben változó lesz.

Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz.

Szerdán reggel a fokozottan érzékenyeknél még jelentkezhetnek kettősfronti tünetek, de napközben már országszerte frontmentes lesz az idő. A fejfájás és a vérnyomás-ingadozás is fokozatosan mérséklődik, de ízületi panaszokra még továbbra is számítani lehet, illetve a migrénhajlam sem csökken számottevően. Ingadozó hő- és komfortérzet lesz jellemző, réteges öltözet javasolt a szabadtéri programok során

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top