Magyarország kúl

Budapest Art Week: egy karszalag, 96 kiállítás, 80 program

Budapesti és szentendrei galériákban, múzeumokban, műtermekben és egyéb helyszíneken 96 kiállításon és 80 kiegészítő programon nézelődhetünk április 17. és 22. között.

#látogatóiélmények #budapestartweek #bérlet #nextyear #baw2018 #legyennekedisélményed #jövőreugyanittNeked mi volt a…

Közzétette: Budapest Art Week – 2017. december 9.

Idén 72 fővárosi és szentendrei helyszínen, közel 180 programon vehetünk részt – írja az MTI.

A Budapest Art Week három éve indult a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) keretein belül, azzal a céllal, hogy az érdeklődők egyetlen karszalaggal látogathassanak végig számos fővárosi képzőművészeti helyszínt és vehessenek részt különleges programokon – idézte fel az eseménysorozat szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Bérczi Linda, a Budapest Art Week alapítója és vezetője.

A BTF Liszttől DJ Bootsie-n át a Zsabó Fesztiválig számtalan műfajban, így a képzőművészet terén is izgalmas programokat kínál. Idén már nemcsak heti-, hanem napijegyet is lehet váltani, és a fesztivál két saját kiállítással is jelentkezik. Az április 22-i zárónapon tartják a Nyitott Műtermek Délutánját; ekkor hat helyszínen várják a látogatókat személyes beszélgetésre a képzőművészek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top