Magyarország kúl

Ez a 6 legjobb boros hely Magyarországon

Legalábbis ők a legesélyesebbek a legjobb borbár, illetve a legjobb borlappal büszkélkedhető hely díjakra. A befutókra április 3-ig te is szavazhatsz.

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a Fricska Gastropub jeleskedik – írja a Turizmus.com.

A VinCE Awards nevezettjeit a 16 tagból álló szakmai zsűri választotta ki, és hogy kik nyernek, azt a nagyközönség döntheti el a március 19-től április 2-ig tartó szavazáson.

A díjátadó gálát idén április 5-én rendezik meg a Várkert Bazárban, ahol a legjobb borral kapcsolatos helyeket és szolgáltatásokat nyolc kategóriában díjazzák. Ezek közül szavazhatja meg a közönség, hogy melyik étteremé a legjobb borlap, melyik a legjobb boros szálláshely, és díjazzák 2018 legjobb borbeszerzőjét is. A szakmai zsűri tagjai között többségben ismert hazai és külföldi borszakírók, sommelier-k szerepelnek.

A közönség a rendezvény weboldalán április 2-án 23:00-ig szavazhat.

Íme a legjobbak közül néhányan:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top