Magyarország kúl

Lovasi és Kispál külön színpadon játszanak

A Fishing on Orfű fesztiválon a Kispál és a Borz egykori frontembere és gitárosa is fellép.

Az Index bökte ki, hogy egy sornyi fellépőt jelentett be a Fishing on Orfű. A fesztivált idén június 20. és 23. között rendezik, idén lesz egy meglepetéshelyszín is, ez a Magam adom színpad, ami egyrészt utcazenés hangulatú lesz, másrészt a Made in Pécs Fesztivál is fog delegálni előadókat, harmadrészt pedig a FOO indít áprilisban egy tehetségkutatót, amivel szintén be lehet kerülni a műsorba.

A Fishingen fellép Kispál András az Óriás frontember Egyedi Péterrel, illetve Lovasi András, Kiss Tibi, Beck Zoli, Bérczesi Robi, az Anna & The Barbies, a Csaknekedkislány, a Szeder és a Ricsárdgír is. 

A tűzhöz közel: Zongoraszó és komolyzene, délutánonként Frankó Roni beszélget olyan zenészekkel, mint Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Noémo, a Gyík zenekar vagy Kristóf Norbert. Lesznek családi koncertek (például fellép az Esti Kornél testvérpárja), itt lesz Beck Zoli és Sárközy Papa estje, a Kettő, Kiss Tibi és Vastag Gábor duója, az Aranyakkord, vagy Lovasi András és Heidl György produkciója, a Véletlen. Este elektronika.

Víziszínpad: Anna & the Barbies, Csaknekedkislány, Szeder, Ricsárdgír, pécsi zenekarok közül pedig a Rokokó Rosé, a D.O.G. és a Junkie Jack Flash.

FOO Színházkert: Itt lesz Mácsai Pál (Azt meséld el, Pista!), Udvaros Dorottya (Mégis szép), Jordán Tamás (Széllel szembe), Stohl András és Szabó Győző, (Jó zsaru – rossz zsaru), valamint Katona László és Molnár Gusztáv (A kézmosás fontosságáról). Ezek az előadások külön jegykötelesek. 

Magam adom színpad: új helyszín, ami Kispál András és Egyedi Péter közös koncertjével indul, és itt keveredik majd az utcazenész-hangulat a Made In Pécs Fesztivál által ajánlott zenekarokkal.

Unicum Music Bár: Lesznek DJ-szettek, és többek között itt kísérheti majd figyelemmel minden érdeklődő a futball-vb mérkőzéseit is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top