Magyarország kúl

Megdöbbentő magyar siker az e-sport fesztiválon!

Szirtesi Gábor (Gabinho) megnyerte a FIFA18 PS4-es döntőjét és ő lett a legjobb Xbox One konzolos is. Az e-sport rendezvény második napján a FIFA18 mellett a League of Legends legjobbjai csatáztak egymással.

A Counter-Strike Global Offensive nevű számítógépes játék döntõje a V4 Future Sports E-sport fesztiválon (MTI-fotó: Mónus Márton)

Óriási magyar sikert ért el a V4 Future Sport Fesztiválon Szirtesi Gábor, alias Gabinho. Előbb nagy meglepetésre megnyerte az Xbox One konzolosok versengését, majd a végső fináléban a PS4-en diadalmaskodó lengyel ellenfelét is legyűrte a FIFA18-játékban – írja az Origo.hu.

Az e-sport rendezvény második napján a FIFA18, valamint a League of Legends játékok legjobbjai szálltak harcba a dicsőségért, meg persze a nem mindennapi pénzjutalmakért. Bár a mérkőzésekre is sokan voltak kíváncsiak, a legnépszerűbb helynek ezúttal is a Gaming Arena bizonyult, ahol a különböző gamer cégek kiállítóstandjai és az ott kipróbálható megannyi szoftver egész nap lázban tartotta a résztvevőket. Szombaton rendezték az esemény cosplay versenyét is, így a csarnokot ellepték a jelmezekbe öltözött rajongók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top