Magyarország kúl

Feltámasztják a Barátok közt meghalt szereplőit!

Magdi anyus után több réges-régi szereplő is visszatérhet a Barátok közt-be, hiába is haltak meg korábban a sorozat szerint. Nem ez az egyetlen széria, amelyik él ezzel a trükkel...

Magdi anyus is imádta az otthonkát

A Blikk  már megírta, hogy a Magdi anyusként országos népszerűségre szert tett Fodor Zsóka (75) korábbi, sorozatbéli halála ellenére idén újra feltűnhet a szériában. Ám nem ő lesz az egyetlen! Úgy értesültünk, több olyan színészt is megkerestek, aki kiszállása után a r­ivális képernyőjén tűnt fel, vagy a csatorna háttérembereként csinált karriert, ráadásul érkezésükkel újra nagyobb létszámú lenne a Berényi család.

A lap úgy tudja, hogy  a korábban a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert (54), a Berényi Claudiát megszemélyesítő Ábrahám Editet (61) és a sorozat első „halottját”, Berényi Ákost, azaz Somorjai Tibort (38) is szerepeltetnék hosszabb-rövidebb időre.

R. Kárpáti Péter már bőbeszédűbb volt, jelezte, nem zárkózna el a megkeresés elől – bár karakterét hat esztendeje megölték a Barátok közt írói. – Szemérmetlenül nagy összegért esetleg elvállalom – reagált nevetve R. Kárpáti.

A halottak visszatérnek

Magdi anyus és társai nem az egyetlenek a tévétörténelemben, akik képernyős haláluk után visszatértek. A klasszikus, műfajteremtő comeback egyértelműen Bobby Ewingé, aki gyakorlatilag egy teljes évadnyi Dallas-epizódot tett feleslegessé, mert halála után a szezon végén visszatért egy zuhanyozós jelenettel. Ami addig történt, a sorozat szerint csak álom volt. A visszatérését természetesen a rajongók követelték.

A Barátok közt vetélytársa, a Jóban-rosszban is szolgált hasonlóval, amikor 2013-ban feltámasztotta a korábban drámai halált halt Tamás atyát. Száraz Dénes játszotta a szerepet, és a nézők annyira imádták, hogy a producerek beismerték: hibát követtek el „kivégzésével”. Az őt visszahozó történetszál elég bonyolultra sikeredett, arcátültetéssel és hasonlókkal.

Jól járt A szökés című, egykor népszerű sorozat főszereplője, Michael Scofield (Wenworth Miller) is, aki meghalt az utolsó részben. Ám néhány év múlva, amikor a sorozat újraindításán gondolkodtak, simán feltámadt: a narratíva szerint csak halottnak hitték. És most őt kell kiszabadítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top