Magyarország kúl

Magyarul üzent a miskolci sulinak A Szikla – videó

A Szikla, vagyis Dwayne Johnson nemcsak hatalmas sztár, hanem jólelkű ember is. Ezúttal egy miskolci középiskola diákigazgató-választásába segített be – magyarul.

Magyarul üzent egy miskolci gimnázium diákjainak a világ egyik legnépszerűbb filmsztárja. A hollywoodi birtokán készült felvételen Dwayne Johnson arra buzdított mindenkit, hogy az idei diákigazgató-választáson részt vevő egyik osztályra szavazzanak – írja a szeretlekmagyarorszag.hu

„Hello, Herman! Szavazzatok Hannára!” – mondta a Szikla. A világ második legjobban fizetett filmsztárját a 11/3-as osztály egyik diákja kereste meg egy ismerősön keresztül, és a sztár azonnal igent mondott. Sőt ő maga ajánlotta fel, hogy pár szót megtanul magyarul is.

Nagy-Ragályi Hanna az RTL Híradónak elmondta, hogy ő is meglepődött, mikor Johnson rögtön igent mondott. A 11/3-as osztály tagja meg is nyerte a diákigazgató-választást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top