Magyarország kúl

A győriek által kiválasztott dalok szólnak a szökőkutakból

Közel nyolcezer győri szavazott arról az elmúlt hetekben, hogy milyen dalok szóljanak idén a megyeszékhely két hangos szökőkútjából.

Multimédiás úszó szökőkút Győrben, a Rába és a Mosoni-Duna összefolyásánál lévő földnyelv végében (MTI-Fotó: Krizsán Csaba)

Radnóti Ákos alpolgármester elmondta, hogy kísérleti jelleggel szavaztatták meg, milyen dalok szóljanak a Megyeház téri, valamint a Duna és a Rába találkozásánál lévő szökőkutakból – írja az MTI.

A szavazás eredményeként naponta öt alkalommal szólal meg Ed Sheeran angol énekes Shape of You című dala, a győri énekesnő, Dallos Bogi Már nem zavar című dala, a Republic 67-es úton című slágere, a Queen Bohemian rhapsody című dala és Erkel Ferenc Palotása. A Duna és a Rába találkozásánál fekvő szökőkútból két hét múlva Ákos Ilyenek voltunk című dala, Andrea Bocelli és Sarah Brightman Time to Say Goodbye című duettje és Liszt Ferenc Szerelmi álmok című zongoraciklusa szólal meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top