Magyarország kúl

Ilyen retró díszekkel tértünk haza a balatoni bazársorról

A legtöbben nemcsak bőrpírral, hanem ilyen díszekkel is feltankolva tértünk haza a balatoni nyaralásokról. Nektek is van egy a vitrinben?

A balatoni nyaralásokat legalább annyira vártuk már régen is, mint most: a Balaton illata, a zöld és kék színben játszó víz látványa sokunknak talán többet is jelentett, mint a Riviéra. Sétáltunk a parton, andalogtunk a kikötőben, elméláztunk a túlpart dombos látképét csodálva – átlényegültünk egy kicsit még akkor is, ha a törölközőnk mellett nem sokkal már egy másik család hangoskodott, és a fecske sem állt jól mindenkinek.

A nyaralások kötelező elemét, a bazársort sem hagytuk ki soha: mindig találtunk valamit, amiről tudtuk, hogy pont miattunk gördült le a gyártósorról, és persze bőven elfér még a kredencben a huszár és a hegedülő kisfiú porcelánfigurák mellett. Így ez a kedves kis hajó formájú retró dísz sokunk lakásában ott állt, belsejéből miniatűr képes leporellót húzhattunk elő, hogy újra és újra visszarepülhessünk a Balaton partjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top