Magyarország kúl

Többnek néztek a korodnál? 40 éve ezt tanácsolták kétségbeesés helyett

Téged is sokkolt, amikor először köszöntek csókolommal a nálad nem sokkal fiatalabbak? Anno ez a krém volt a nők megmentője.

Kevés olyan nő van, akivel az élete során legalább egyszer ne esett volna meg, hogy a korban nem sokkal fiatalabb korosztály vagy szertelen tinik hangos csókolommal köszöntek neki, miközben maga is még csak a húszas éveit taposta. A megsemmisítő érzést egészen jól szemlélteti az a retró reklám, amiben egy ránctalanító termékcsaládot, a Fabulissimót népszerűsítik. Egy fiatal nő épp jókedvűen lépdel felfelé a régi bérház lépcsőin, amikor szemben vele kamaszok szökellnek lefelé, és egy hanyag kezicsókolomot dobnak neki köszönés gyanánt. Vigyázat, a jelenetet saját régi sebeinket is feltépheti!

Tökéletesen tudunk azonosulni a belső összeomlást megjelenítő ábrázolással: a nő megtorpan, arcára a döbbenet és a kétségbeesés egyszerre ül ki, miközben a falakról a vakolat lepereg, a plafon leszakad, a falak pedig kidőlnek – összedől a világ. De a narrátor szerint létezik megoldás: egy jó kőműves és malter helyett inkább ránctalanító kozmetikumokat ajánl a kétségbeesett hölgyeknek. Mi imádjuk ezt a retró reklámot, nézd meg te is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top