Magyarország kúl

Keresik az ország legszebb csomagolását

A Pakk csomagolásdizájn-versenyre hazai cégek, tervezők és diákok nevezhetnek. Idén kiemelt kategóriában várják a tejtermékek csomagolásait.

Még két hétig lehet jelentkezni a Pakk csomagolásdizájn-versenyre. A verseny kiíróinak célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek vizuális kialakításának – írják a pályázati oldalon.
 
A versenyre bármilyen Magyarországon bejegyzett cég és tervezői tevékenységet folytató magánszemély jelentkezhet. Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja, illetve felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.
 
Olyan munkákat várnak, amelyek 2016. január 1. és 2018. május 25. között kerültek kereskedelmi forgalomba Magyarországon (kivéve a terv/koncepció kategóriában). Idén kiemelten foglalkoznak a tejtermékek csomagolásaival, ebbe a kategóriába kedvezményesen nevezhetnek az ezeket előállító cégek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top