Magyarország kúl

Ők lesznek a Retro Rádió műsorvezetői

Ismert és népszerű műsorvezetőkkel indul országosan a 60–90-es évek slágereit játszó Retro Rádió.

Fotó: Pixabay

A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től lesz hallható a Retro Rádió – írja a Life.hu. A zenei kínálatban megtalálhatóak lesznek a 60-as évektől a 90-es évekig a legnépszerűbb külföldi és magyar előadók legnagyobb slágerei. A műsorvezetők vendégül is látják majd azokat a népszerű hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.

Az országos kereskedelmi csatorna reggeli műsorát Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10.00 órától Leirer Tímea követi. Hétfőtől péntekig délután 16.00 és 21.00 óra között Dénes Tamás veszi át a mikrofont, aki kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja a hallgatókat. A retró műfaj hazai helytartója, Várkonyi Attila – DJ Dominique – hétköznap esténként 21 órától a Sztársáv című műsorában a legnagyobb hazai közéleti sztárokat látja vendégül. Péntek és szombat esténként a Retro Partyban az elmúlt évtizedek legnépszerűbb diszkólemezeit pörgeti, vasárnaponként pedig 10.00-től négy órán át a legendássá vált beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégén vasárnap délutánonként Klamancsek Krisztián egy speciális retró slágerlistát hoz. A késői órákban Nyerges Izabella szórakoztatja az éjszakai rádiózókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top