Magyarország kúl

A Gyerek Sziget most az apákat ünnepli

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén, június 16-án és 17-én az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal.
fű nyár napozás napszemüveg

Fotó: Thinkstock

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén lesz rajzverseny, Foci Sziget, a gyerekek a világ legjobb apukáinak készíthetnek szemüveget, nyakkendőt, vagy éppen bajuszt, majd az ünnepeltek és csemetéik együtt indulhatnak el PASO koncertre és az első családi elektronikus partyba, a PompomPartyba.

A Foci Szigeten mindenki megtanulhatja a futball világbajnokság apropóján a foci alapjait: célbarúgni, cselezni, ügyeskedni a labdával és persze gólt rúgni! A szülők mindeközben a VB közvetítést is figyelhetik a szemük sarkából. Az „igazi” foci mellett lesz még darts foci, panna ball, teqball és élő csocsó is. 

A metálrajongó apukáknak és gyermeküknek mindenképpen ott a helyük a Kiskalász koncertjén, ahol Apák napja alkalmából egy apukás rajzzal Iron Maiden koncertjegyet nyerhetnek majd a lurkók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top