Magyarország kúl

Ewan McGregor is ott volt a budapesti Arcade Fire-koncerten

A színész Will Smithszel forgatja a Gemini Man című sci-fit. A bulira barátnője, a Cloverfield Lane 10. sztárja, Mary Elizabeth Winstead is elkísérte.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, vasárnap jó hangulatú, telt házas koncertet adott az Arcade Fire a Papp László Budapest Sportarénában. A bulit kissé beárnyékolta a botrány, ami a banda frontembere, Win Butler meglepetés-DJ-szettje alatt történt: a zenész egy rasszista beszólás miatt fellökött egy láthatóan kapatos bulizót, akit aztán ki is tettek a kidobók.

Fotó: Frazer Harrison / Getty Images/AFP

A HVG.hu azt írja, hogy a vasárnapi koncerten Ewan McGregor és új barátnője, a Cloverfield 10.-ből ismert Mary Elizabeth Winstead is ott volt. McGregor, aki Will Smithszel együtt éppen nálunk forgatja a Gemini Man című sci-fit, a lap értesülései szerint annak rendje és módja szerint megvette a jegyeket a koncertre, és csak annyit kért a szervezőktől, hogy mivel „szeretnék elkerülni a tömegjeleneteket”, engedjék be őket a backstage-be.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top