Magyarország kúl

Póka Egon, Tátrai Tibor, Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is fellép Hobo életműkoncertjén

A márciusi Aréna-koncerten a zenész ötven-egynéhány éves karrierjének legfontosabb számai szerepelnek majd.

2019. március 30-án Viharban születtem címmel életműkoncertet ad Hobo (Földes László) a Papp László Budapest Sportarénában. „Többórás koncertet adok, amelyben egy előadásban felmutatnám ötvenévesnél hosszabb pályám legfontosabb elemeit” – idézik a zenészt közleményükben a szervezők.

Fotó: MTI Fotó / Kovács Tamás

A koncert Hobo pályája kezdetével, a fekete blueszal, a Rolling Stonesszal, a Doorsszal és Jimi Hendrix magyarra fordított számaival indul majd. A műsorban a Hobo Blues Band számára legfontosabb dalait is eljátsszák, és fontos részt kap a költészet szolgálata és tisztelete is, „ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet”. A buli végén Hobo megjelenés előtt álló lemeze, a Hé, Magyar Joe egy részét is előadja, amelynek anyagát először novemberben fogják bemutatni a Nemzeti Színházban.

A nagyszabású koncerten a zenész néhány új és régi alkotótársa is fellép majd, köztük Póka Egon, Tátrai Tibor, Deák Bill Gyula és Cserhalmi György. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top