Magyarország kúl

Tippeket ad a kirakáshoz a világ első okos-Rubik-kockája

A GoCube fejlesztői a Kickstarteren gyűjtötték össze a pénzt a kultikus játék legújabb változatának kifejlesztéséhez. A kockába bluetoothkapcsolat is került.

A Rubik-kocka népszerűsége 1974-es bemutatása óta töretlen – nem véletlen, hogy a mai napig sokan kísérleteznek a klasszikus játék továbbfejlesztésével. A GoCube fejlesztői elhatározták, hogy kifejlesztik a világ első okoskockáját; a projektre a Kickstarteren gyűjtötték össze a pénzt.

A szupermodern, bluetoothkapcsolattal ellátott kocka speciális szoftvere játék közben tippeket ad a felhasználóknak, ami nagy segítséget jelent azoknak, aki szeretnék megérteni a kirakása mögötti logikát. A GoCube többféle konstrukcióban is kapható, a legolcsóbb 69, a legdrágább 399 dollárba kerül.

A jelek szerint a reménybeli okoskocka-játékosok ráharaptak az ötletre. A cég összesen 25 000 dollárt szeretett volna összegyűjteni a fejlesztésre közösségi finanszírozással, de már 358 760 dollárnál tartanak – úgy, hogy még 52 nap hátravan a kampányból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top