Magyarország kúl

Rutkai Bori, Varró Dani és Radványi Balázs a Gyerek Szigeten

A búcsúhétvégén is lesz miért kimenni a kicsikkel a Gyerek Szigetre.

A Generali Gyerek Sziget záró hétvégéjének újdonsága a lovas program: ingyenes sétalovagoltatással várják a nyeregbe a kicsiket, a GYILOVE Egyesület különféle látványos produkcióval készül, a legbátrabbak pedig kipróbálhatják, milyen lehet lovas színészként jelmezben felpattanni egy lóra.
 
A sportrajongók a foci-vb jegyében továbbra is rúghatják a bőrt a Fociszigeten – míg az apukák a Generali Arénában figyelhetik a meccset –, a Decathlon Sportpark pedig az egész családot kihívó, öt ügyességi feladatból álló sportos játékkal várja a vállalkozószellemű játékosokat. A megmérettetés végén ráadásul a dicsőség mellett értékes ajándékokat, sőt egy 20 ezer Ft értékű ajándékkártyát is hazavihetnek a játékosok.

Fotó: MTI Fotó / Mónus Márton

Aki szereti, ha ugrálás közben a szél picit megborzolja a haját, a Trambulin Parkban hódolhat szenvedélyének, a harcos kedvűek nagy örömére pedig visszatér a Sárkány kertje shaolin akadálypálya, ahol a shaolin szerzetesek ügyességi pályáját lehet tesztelni.
 
Ezen a hétvégén is csodaszép alkotások születhetnek majd a Kézműves Palotában, ahol ezúttal a tűzzománckészítés, papírmerítés, különleges fonás és habkarton-építészet fortélyait lehet majd elsajátítani, de gond- és molyűző babák is kerülnek majd ki a szorgos kezek alól.

Fotó: Gyereksziget.hu

A Karamella Cirkuszvilágban ismét a Rippel fivérek lesznek a porondon, vagyis tőlük lehet majd tanulni az artistaságról, de lesz Bohócoskola és Bohócerdő is.

De lesz Gyerek Paradicsom egy „Állati jó hétvégével”, Kukutyinban felfedezhetik a gyerekek a falu mesterségeit, barátkozhatnak állatokkal az Állatsimogatóban, a tudományokkal ismerkedhetnek a Csodák Palotájában is.

Fotó: Gyereksziget.hu

A Generali Nagyszínpadon pedig fellép többek közt a Majorka Színház, a Rutkai Bori Banda, lesz műsora Radványi Balázsnak és Varró Dánielnek, lesz Paprikajancsi vásári bábjáték; a programot Kárász Eszter és az Eszterlánc mesezenekar zárja.

A részletes programot itt találjátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top