Magyarország kúl

Lélegzetelállító videó a Balatonról

A nem mindennapi felvételt az ismert drónfotós, Böröczky Bulcsú készítette.

Csodaszép videót készített a Balatonról Böröczky Bulcsú drónfotós. A balatonboglári fiatalember a Drónnal a Balaton körül Facebook-csoportban osztotta meg legújabb kisfilmjét. „Szerencsém volt, mert két helyszínre mentem ki forgatni, s csak  a balatonfenyvesi kikötőbe kellett újra kimennem, Balatonbogláron elsőre összeállt a képanyagmondta a Sonline.hu-nak nyilatkozva. – Szinte az összes nyersanyagot fel tudtam használni, a videó pedig vágással, színezéssel, fényezéssel együtt másfél óra alatt készült el.”

Böröczky, aki nemrég a magyar tengerről készült egyik fotójával a legjobb fényképnek járó díjat is elnyerte az első hazai drónfotópályázaton, már javában tervezi a következő videóját. „Már neki is álltam az új projektnek: egy szörfös, vitorlás videót állítok össze – mondta a lapnak. – De most igazán nagy szélben akarok dolgozik, amikor tényleg hasítanak a vízen. S ezt végig is fogom vinni, mert az időjárás is kegyes hozzánk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top