Magyarország kúl

Negatív poszt a zamárdi hotelről, üzengetés lett a vége

Két fiatal influencer szállt meg az egyik nívós zamárdi szállodában, ezután elégedetlenségüket az Instagramon is kifejezték. A hotel nem várt sokáig a válasszal.

Érdekeset posztolt az egyik hazai szálloda, a Hotel Wellamarin – írja a 24.hu. A náluk megszálló két fiatal influencer, Szabó Kristóf és Török Ábel Instagram-bejegyzésére és fotóira, valamint a szállodát minősítő (középső ujjal kifejezett) véleményre reagálnak. 

Nagyon köszönjük Nektek az ingyen marketinget és örülünk, hogy Instagram fotóitok tanúsága szerint jól éreztétek magatokat szállodánkban. Visszavárunk Titeket szeretettel, de sajnos a hotelben való tartózkodás, ahogyan egy fesztiválra való belépés sem ingyenes, függetlenül attól, hogy mennyit költötök a helyszínen.

A Facebook-poszt alatt egyébként két táborra szakadtak a kommentelők: egy részük a szállodát kéri számon, hogy miért posztolta Szabó és Török (egyébként nyilvánosra állított) posztjait; a másik csapat pedig „hírnévrontás” miatt venné elő Szabót és barátját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top