Magyarország kúl

Az Animal Cannibalsnak leesett az álla Kate McKinnon rapjétől

Levélben szeretnék megköszönni neki, hogy Jimmy Fallon műsorában olyan nagyszerűen adta elő a Yozsefvárost.

Ahogy mi is megírtuk, Kate McKinnon amerikai színésznő és komikus, aki nemrég Magyarországon forgatta legújabb filmjét, Jimmy Fallon Tonight Show című talk show-jában elképesztő profizmussal és átéléssel adta elő az Animal Cannibals Yozsefváros című nótáját.

Fotó: MTI Fotó / Nyikos Péter

A produkciótól nemcsak a műsorvezetőnek és a fél magyar internetnek, hanem az Animal Cannibals tagjainak is leesett az álluk. „Nagyon szeretjük Jimmy Fallon műsorát. Igaz, élőben nem követjük, de reggel felrobbant a telefonom a rengeteg üzenettől. Mindenki elküldte a videót, és gratuláltak. Jóleső érzés, hogy ennyien szeretnek minket. Én is találkoztam már a színésznő nevével, de Qka MC imádja, a Saturday Night Live-ban szeretett bele”mondta a 24.hu-nak Ricsipí.
 
A rapper szerint McKinnon „kiválóan megoldotta” a feladatot, ami nem is meglepő, hiszen színész. „Akarunk neki küldeni egy szép köszönőlevelet. Aki pedig igazán megérdemli a köszönetet, az Erik, aki megtanította neki a szöveget, őt majd meghívjuk egy fagyira” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top