Magyarország kúl

Így néz ki Brigitte Bardot most – 83 évesen is díva

A hírességek közül kevesen tudják méltósággal viselni a korukat. Bardot képes rá: korának szexszimbóluma és divatikonja szeptemberben tölti be a 84. életévét.

Brigitte Bardot a ’60-as évek egyik legszebb színésznője volt. A szexszimbólum után férfiak milliói epekedtek, miközben a nők igyekeztek ellesni cicaszemeket varázsoló sminkjének, hajkölteményeinek és öltözködési stílusának a titkát. Bardot 1973 óta nem forgatott filmeket, helyette hosszú évtizedek óta az állatvédelemre igyekszik felhívni a figyelmet. Az állatok iránti szeretete még ma is tart, a színésznő aktívan kampányol továbbra is, olyannyira, hogy idén júliusban a francia elnökkel, Emmanuel Macronnal és feleségével, Brigitte Macronnal beszélgettek, akik szintén a szívükön viselik az állatok sorsát.

Brigitte Bardot 1959-ben a Come and Dance with me című filmben:

Brigitte Bardot 👑 BB (@brigittebardotbb) által megosztott bejegyzés,

Bardot 1 hónappal ezelőtt, július 24-én a francia elnökkel beszélgetett az állatok jogairól és Bardot állatokat segítő alapítványáról.

Brigitte Bardot 👑 BB (@brigittebardotbb) által megosztott bejegyzés,

A színésznőt sokan tisztelik az állatok iránti elkötelezettsége miatt.

Brigitte Bardot 👑 BB (@brigittebardotbb) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top