Magyarország kúl

Mégis lesz ARC plakátkiállítás az idén

Az Örs vezér úton nyíló kiállítást szeptember 21-től október 7-ig nézhetik meg az érdeklődők.

Hosszas huzavona után eldőlt, hogy a XIV. kerületi Örs vezér úton, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti területen tartják az 18. ARC plakátkiállítást.

Jó ideig bizonytalan volt, hogy megrendezhetik-e egyáltalán a rendkívül népszerű kiállítást, de a Zuglói Önkormányzat tulajdonosi és közbeszerzési bizottsága szerdán megadta a területfoglalási engedélyt, így szeptember 21. és október 7. között az idén is megnézhetjük majd az ARC pályázatára beküldött plakáttervek legjobbjait.

Fotó: MTI Fotó / Balogh Zoltán

Mivel az Örs vezér tér közelében található kiállítási terület lakóövezetben van, a szervezők a Facebookon közzétett bejegyzésükben azt írták:

  • kérik, hogy a környéken élők nyugalma érdekében a látogatók közösségi közlekedéssel közelítsék meg a területet;
  • a kiállítás esti, éjszakai megvilágítását a korábbiakhoz képest korlátozni fogják, így az idén csak este 23.30-ig lehet majd megnézni a plakátokat.

Részletes információkat későbbre ígértek.

Az idei ARC pályázat témája az „Unfake”. A pályázók közel ezer műalkotást küldtek be, a zsűri ezek közül választotta ki azokat, amelyeket a nagyközönség is megnézhet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top