Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Magyarország kúl

Dallamos villamos: koncertekkel vár a 4-es szerelvény

Szombaton a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgiaszerelvény, amelynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazó közönség.

Szeptember 8-án, szombaton kora délutántól estig kerül megrendezésre a Dallamos Villamos – olvasható a rendezvény közösségi oldalán. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 4-es villamos vonalán fut a nosztalgiaszerelvény, melynek mindkét kocsijában élőzenével, a délután folyamán összesen tizenhat fellépővel találkozhat az utazó közönség.

A Zeneszöveg.hu kultúrmissziója mára a magyar zenét támogató, nagyszabású rendezvénnyé nőtte ki magát, amely idén új elemmel: a „gyerekzenei idősávval” gazdagodik, kedvezvén ezzel a kisgyermekes látogatóknak és illeszkedve a Családok Éve koncepciójába is.

Az esemény múltidéző utazást tesz a régi kocsikban, változatos zenei élményt kínál minden korosztály számára: a gyerekzenei koncertek mellett idén is hallhatunk a rendezvényen fiatal, tehetséges csapatokat és már ismert és elismert előadókat is.

A fellépők között lesz az Anna and the Barbies (Akusztik Trió), Molnár Tamás (Jetlag), az OliverFromEarth és YOULÏ. A gyerekkoncertek között találjuk a kicsik nagy kedvencét, a Buborék Együttest, de zenél majd a gyerkőcöknek a Búgócsiga és a Kalap Jakab is. A villamos rendszeres fellépője a Villon trió. Frontemberük, Kiss Barna szerzeménye a Dallamos Villamos dal is.

A programot Újbuda-Központnál 13:20-tól a The Marching Jazz Band formációja nyitja egy látványos programmal: a peronon fúvósokkal, dobokkal, óriási „csinnadrattával”.

Címlap

top