Magyarország kúl

Ultrahangos vizsgálatot ad ajándékba egy civil szervezet

Az Oltalom Karitatív Egyesület a hosszú kórházi várólisták miatt döntött úgy, hogy saját rendelőjében díjmentesen elvégzi a vizsgálatokat.

Az Oltalom Karitatív Egyesület segítséget ajánl azoknak, akik akár hónapokat is kell, hogy várjanak az ultrahangos vizsgálatra. „A szervezet rendelőjében (Budapest VIII. kerület, Dankó u. 9.) most 500 díjmentes ultrahangos vizsgálatot tudunk elvégezni 2018. szeptember 27-től egészen október végéig” – írják közleményükben.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI Fotó / Szigetváry Zsolt)

A vizsgálatokat radiológiai végzettséggel rendelkező orvosok végzik. A páciensek szakvéleményt, illetve leletet kapnak, amely ugyanolyan értékkel bír, mintha kórházban vagy szakrendelőben végezték volna.

Az Oltalom kizárólag olyan pácienseket tud fogadni, akik már rendelkeznek beutalóval; legalább egy hónapos határidőre kaptak máshol időpontot; és a vizsgálat előtt bejelentkeznek az Oltalom telefonszámán. A jelentkezéshez szükség van a páciens nevére, telefonszámára és a beutalójának jobb felső sarkában található naplószámra.

A vizsgálatokra jelentkezni és időpontot egyeztetni szeptember 24-től hétköznap 8:00 és 14:00 óra között lehet a +36 70 529 3911-es (nem emelt díjas) mobiltelefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top