Magyarország kúl

Rosszul lett vezetés közben, rendőr élesztette újra

Vezetés közben lett rosszul egy férfi.

A kecskeméti Mercedes gyárnál csütörtökön Együd Anita rendőr őrmester, a Kecskeméti Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli járőre látta, hogy egy férfi rosszul lett vezetés közben és vélhetőleg elájult. Azonnal visszafordult édesanyjával az autóhoz. Időközben mások is megálltak, és velük együtt a rendőr kivette a férfit a kocsiból.  Együd Anita elkezdte volna az újraélesztést, amikor a helyszínre ért a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és közalkalmazottja.

Mivel a 67 éves sofőr nem lélegzett, ezért azonnal könnyítettek a ruházatán, és megkezdték az újraélesztést. Közben a telefonon felhívott Országos Mentőszolgálat diszpécsere végig vonalban volt, folyamatosan segítette a körzeti megbízott által folyamatosan alkalmazott újraélesztést, elsősegélynyújtást.

Az újraélesztést a kiérkező Országos Mentőszolgálat munkatársai folytatták tovább. A beteget végül sikeresen stabilizálták a mentősök, és elszállították a Bács-Kiskun Megyei Kórházba – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top