Magyarország kúl

Emlékszel Szikora Robi televízióreklámjára?

A Videoton színes tévét 30 éve a 21. század technikájának tartották. Így csempészett egy kis csikidamot a színestévé-reklámba Szikora Robi.

Szikora Robi csikidam életérzését nemcsak a koncerteken, hanem a reklámokban is elkaphattuk a rendszerváltás előtt. Az R-Go frontembere egy alig félperces spotban énekelte meg a teletextes műsorok vételére is alkalmas Videoton Precision 2000 színes televíziót, amihez 1 év garancia és 3 év díjmentes javítás járt. Akkoriban még nagy dolognak számított a színes tévé, így a retró reklámban is  volt lufi, konfetti, pudli kutya és gyerekek – vagyis megtettek mindent, hogy érzékeltessék: valódi ünnepnap lesz minden családnak, ha beszereznek egy Precision 2000-et. A televíziót pedig nem mások, mint robotok készítettek egyenesen nekünk – ahogy egy másik Precision reklámban fogalmaznak. Nektek mikor volt először színes televíziótok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top