Meghitt percek

Várkonyi Andrea elárulta, hogyan döntött exével, Bochkor Gáborral az idei karácsonyozásról

A műsorvezető már november közepe óta karácsonyi lázban ég.

Várkonyi Andrea elárulta a Borsnak, hogy imádja a karácsonyt, a lányával, Nórival már novemberben belevetette magát a dekorálásba. Mostanra már az egész ház kívül-belül fényárban úszik. „Szeretem, amikor meghittség és nyugodtság járja át az egész házat, és persze azt, amikor látom Nórin a gyermeki lelkesedést és az őszinte boldogságot” – vallotta be a műsorvezető.

Várkonyi Andrea elmondása szerint Nóri nemcsak kapni, adni is nagyon szeret. „Én például egy festményt kaptam tőle a szülinapomra, amit ő csinált. Ugyan van zsebpénze, de jobban örülök, ha saját kezűleg készít valami személyre szólót” – mesélte.

A tévés azt is elárulta a bulvárlapnak, hogyan tervezik az idei karácsonyt, hiszen már nincs együtt Nóri apukájával, Bochkor Gáborral. Mint mondja, tavaly már külön ünnepelték a karácsonyt, s szerinte ez magától értetődő volt. „Szerintem minden elvált szülőnél így működik. Ha már nincsenek együtt, akkor miért áltassák magukat azon az egy napon. Ez persze nem azt jelenti, hogy attól még ne lehetne jóban lenni a másikkal, csak mindnyájunk számára így volt jobb. Ennek tükrében idén is hasonlóképpen lesz. Külön töltjük a karácsonyt Gáborral. Egyik nap velem és a szüleimmel lesz Nóri, a másik nap pedig az apukájával és az apai nagymamájával” – mondta el.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top