nlc.hu
Meghitt percek

Karácsonyi fényárban úszó családi ház

Csodájára járnak a több ezer izzóval kivilágított, hosszúhetényi háznak

Mintha mesevilágba csöppent volna az ember, úgy néz ki Füsz Tibor családi háza.

Több ezer izzóval világította ki otthonát egy hosszúhetényi család. A karácsonyi fényekbe öltöztetett ház már messziről hirdeti az ünnep közeledtét. Az ablakokat, a teraszt és a kertben lévő fákat is izzók díszítik. Összesen 60 izzósort szerelt fel a családfő, és még nincs teljesen kész – derült ki a Tények riportjából.

Füsz Tibor

Fényárban úszik Füsz Tibor háza – Forrás: Tények – videó

Ekkora fényáradat még nem volt, a házra koncentráltunk az elmúlt években” – árulta el Füsz Tibor, hozzátéve: a gyerekeiknek – különösen a legkisebbnek – szerették volna megadni ezt a különleges élményt. Mindemellett szeretett volna ebben a nehéz időben is örömöt csempészni az emberek mindennapjaiba, ezért is díszítette fel otthonát, aminek már most csodájára járnak. A család szaloncukorral és süteménnyel kedveskedik a látogatóknak.

 „Nagyon szomorú emberekkel találkozunk, mindenki el van keseredve, és nem látjuk még a végét ennek a dolognak, és pont ezért hoztuk kicsit előrébb a karácsonyi hangulatot” – vallotta be a családfő.

A hosszúhetényi családi ház udvarára a napokban még egy felfújható Mikulás is érkezni fog, a fények pedig egészen szilveszterig ragyognak majd.

 

 

 

Hangolódj az adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top