nlc.hu
Meghitt percek

Megható gesztus egy kerekesszékes kislánynak

Megható, amit ez a sofőr tett a kerekesszékes kislánnyal

A gimnazista lány a vele született betegség miatt csak kerekesszékkel tud közlekedni. Egy zebrán azonban megváltozott az élete.
kerekesszék

Mesébe illő módon kapott elektromos kerekesszéket egy fehérgyarmati lány – derült ki a Tények riportjából. Csenge nemrég iskolába menet ment át a zebrán a kézi hajtású kerekesszékével. Egy autó átengedte, a sofőr pedig megsajnálta a lányt.

Bihari János használt ruhákkal kereskedik, és éppen Fehérgyarmaton járt. A férfi annyira elérzékenyült, hogy a kislány a kerekesszékét hajtotta, hogy eldöntötte: segít neki.

A vállalkozó elhatározta, hogy meglepi egy elektromos kerekesszékkel. Kinyomoztatta, hogy ki a lány, és Mikulásra Csenge meg is kapta a fantasztikus ajándékot. „Ez egy mesébe illő dolog. Régóta szerettem volna egy ilyen kerekest” – áradozott a tinilány, akinek az életét mostantól nagyon megkönnyíti az elektromos kerekesszék.

A vállalkozó azt mondja, örömmel tette a felajánlást és neki ez nem a pénzen múlik. „Ezeket a szemeket látni kellett volna ennek a hölgynek és a szüleinek is. Anyagilag ezt nem lehet behatározni” – nyilatkozta Bihari János.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

 

Hangolódj az adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top