nlc.hu
Meghitt percek

Ajándék autó karácsonyra

Karácsonyra egy rászorulónak ajándékozná autóját Bettina

Olyan kaphatná az autót, aki legalább egy éve végez önkéntes munkát.

Szívet melengető felhívást tett közzé Katzenbach Bettina – írja a Délmagyar. A szatymazi nő új gazdát keres jól működő, 1994-es Opel Corsa B Swing 1.4 típusú autójának, de nem kér pénzt a kocsiért, ajándékba adná.

Egy ehhez hasonló Opelről van szó. Képünk illusztráció (Fotó: Wikipédia)

Egy ehhez hasonló Opelről van szó. Képünk illusztráció (Fotó: Wikipédia)

Olyan embernek szeretné átadni a kulcsokat, aki lehetőleg Csongrád-Csanád megyében él, magyar állampolgár, önkéntes munkát végez legalább egy éve, és a munkavégzéshez a gépkocsi hozzájárulna.

Arra kéri a jelentkezőket, írják le, milyen önkéntes munkát végeznek, mennyi ideje, milyen rendszerességgel, a leveleket a katzenbach.bettina@gmail.com e-mail-címre várja. Feltétel, hogy az autót még három évig ne adja el az új tulajdonos.

Korábban el akarta adni a kocsit, ám komoly szándékú vevő nem jött, ezért úgy döntött, akkor inkább olyan helyre adja ingyen, ahol nagy segítséget jelent a kisautó. Bettina december 18-áig várja a jelentkezőket, hogy karácsonyra már az új gazdánál lehessen az Opel.

Még több felajánlás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top