nlc.hu
Meghitt percek
Fénytaxi Budapesten: a szívmelengető fényektől egyből ünnepi hangulatba kerülsz

Fénytaxi Budapesten: a szívmelengető fényektől egyből ünnepi hangulatba kerülsz

Budapest utcáit rója a Főtaxi fénytaxija – igyekezz elcsípni a fényárban úszó elektromos autót, mert igazi karácsonyi hangulatban lehet részed! A fénytaxival kimaxolhatod az ünnepi ráhangolódást, és még a környezetet sem szennyezed.

Az utóbbi hónapokban nemcsak az életritmusunkat változtattuk meg, hanem a közlekedési szokásainkat is. Igyekszünk kerülni a zsúfolt helyeket, és ha tehetjük, a tömegközlekedés helyett is más alternatívát választunk. Van, aki többet sétál, más a kerékpárját használja gyakrabban, és sűrűbben pattanunk be egy taxiba is. Most, az adventi rohanásban a Fénytaxi választása több szempontból is nyerő: azonkívül, hogy adventi hangulatba kerülsz, gyorsan és kényelmesen odaérsz mindenhová, biztonságos – különösen most, a járvány idején –, és még a környezetet sem szennyezed. 

Szívmelengető fényárban úszó fénytaxi

Az idei adventi időszak rendhagyó, így még inkább vágyunk a meghittségre, és még jobban örömünket leljük a szépen feldíszített utcákban, épületekben – mindenben, ami az ünnepek hangulatát szebbé teheti. Ilyen a fénytaxi is, ami szó szerint fényt visz az éjszakába (is).

A Főtaxi fénytaxija maga a négy keréken guruló adventi fényár

A Főtaxi fénytaxija maga a négy keréken guruló adventi fényár (Fotó: Főtaxi)

A Főtaxi különleges fénytaxija idén decemberben is beragyogja a budapesti utakat. Ha eddig még nem jött meg az ünnepi hangulatod, biztos, hogy a négy keréken guruló ünnepi fényár meghozza a kedvedet. Az autót összesen 90 méter fényfüzér díszíti, ami hozzávetőlegesen a Szent István Bazilika magasságával egyezik meg. A kocsit persze, nem 1-2 órás művelet volt kidekorálni: az autó ünnepi díszbe öltöztetése összesen 10 órát vett igénybe.

Ráadásul még a részletekre is odafigyeltek: a fényfüzérek eredetileg zöld színű vezetékét sárga szigszalaggal vonták be, hogy igazán passzoljon a kocsihoz. Az autót 900 led világítja meg, ami azonban nem fogyaszt sokat, összesen 95 Watt biztosítja azt, hogy különleges fények borítsák a taxit.

A fénytaxival pikk-pakk adventi hangulatba kerülhetsz

A fénytaxit nem kevesebb, mint 90 méteres izzósor díszíti (Fotó: Főtaxi)

Ha a fényárban úszó taxival utazol, különleges élményben lesz részed, és habár nem kis munka volt feldíszíteni, semmivel sem kell többet fizetned a fénytaxis fuvarért, mint egy hagyományosért.

A fénytaxi környezetbarát

A fénytaxinak pluszpont jár azért is, mert a tavalyi után idén már másodjára használnak elektromos autót az ünnepi fényárhoz. A fénytaxi nem szennyezi a környezetet, így nemcsak szép, de még környezetbarát is. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy szuper, ha az ünnep taxit csíped el, de nem csak a fénytaxi az egyetlen elektromos autó a Főtaxi kínálatában, sőt: az itthoniak közül a legnagyobb környezetbarát autóflotta az övék.

Az Irigy Hónaljmirigy imádta a Főtaxi fénytaxiját

Az Irigy Hónaljmirigy imádta a Főtaxi fénytaxiját (Fotó: Főtaxi)

A fénytaxit már csak azért is érdemes kipróbálnod, mert nem mások, mint az Irigy Hónaljmirigyes fiúk is utaztak vele, és imádták a rendhagyó taxizást. Ahhoz, hogy a rajongóikat meglátogassák, és ajándékot vigyenek számukra, a Főtaxi fényes autóját választották.

Mivel a zenekar tagjai számára fontos a környezetvédelem, és az autóválasztásnál is előnyben részesítik a részlegesen vagy teljesen elektromos járműveket, így különösen élvezték a taxizást:

Szuper, hogy már helyi légszennyezés nélkül is lehet taxizni Budapesten. Nagyon vagány és ünnepi, kár, hogy nem nekünk jutott ez eszünkbe. Ha gondoljátok, szívesen átvesszük az autót.

Irigy Hónaljmirigy és a fénytaxi

A fiúk a fénytaxival a maximumra járatták a karácsonyi ajándékosztó körútjukat (Fotó: Főtaxi)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top