nlc.hu
Meghitt percek

Karácsonyi bazár a gyerekekért

Karácsonyi bazár a gyerekekért

Különleges karácsonyi bazárral segíthetünk a hátrányos helyzetű, sérült, beteg, illetve betegségből felgyógyult gyerekeknek.
karácsonyi szív fa

Az Inner Wheel Klub Budapest – a Rotary-tagok feleségeinek első magyarországi klubjának szervezésében, karácsonyi jótékonysági bazárt tartanak a Kempinski Hotel Corvinus-ban. A vásár 2022. november 26-án 10-16 óra között kerül megrendezésre.

A bazárra különleges süteményeket, egyedi karácsonyi dísztárgyakat, ajándékokat, adventi koszorúkat készítenek a klubtagok. Emellett finom fűszerekkel, karácsonyi terítőkkel, szalvétákkal és számos meglepetéssel várják a vendégeket. A bazárban vásárolt finomságokkal és dekorációkkal nemcsak szebbé tehetjük a saját karácsonyunkat, de támogathatunk is hátrányos helyzetű, sérült, beteg, illetve betegségből felgyógyult gyerekeket.

  • Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
  • Autizmus Alapítvány
  • Mosoly Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Családi Bölcsőde

A rendezvény fővédnöke: Dunai Tamás Jászai Mari-Díjas magyar színművész, Érdemes és Kiváló Művész, a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja

A klub munkáját átutalással is van mód támogatni: Inner Wheel Club – Unicredit Bank Zrt: 10918001-00000427-87210001

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top