nlc.hu
Meghitt percek

Rendőrségi fényautó

Fényautóval teremtett ünnepi hangulatot a rendőrség – videó

Égősorral szereltek fel egy járőrkocsit.

Rendőrök és kommandósok lepték el a János Kórházat csütörtök este. Ezúttal azonban nem intézkedni mentek, hanem beteg gyerekekhez látogattak el – számolt be az RTL Híradó. A BRFK Mikulása pedig – aki egy csapatszállító kisbuszból szállt ki – ajándékokat osztogatott a köré gyűlt gyerekeknek.

A kórház udvarán karácsonyi égősorral kivilágított rendőrautóval teremtettek ünnepi hangulatot a rendőrök. Délután 5 óra után együtt kapcsolta fel a kocsi fényeit a kórház igazgatója és Budapest rendőrfőkapitánya.

A trélerrel odaszállított fényautót a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztálya előtt parkolták le. A kórtermek ablakaiból gyerekek kukucskáltak ki, hogy lássák a fényárban úszó kocsit.

Alapvetően arra gondoltunk, hogy kiállítjuk ezt a 4 ezer LED-égővel borított rendőrautót, amit hosszú órák alatt díszítettek fel a kollégáim. A rendőrautónak a kiállításával, illetve az ajándékokkal egy kellemes estét szerettünk volna okozni a gyerekeknek”nyilatkozta az RTL Híradónak Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitány.

A rendőrök, köztük a bűnügyi bevetési osztály kommandósai a Mikulással együtt járták végig a kórház gyermekosztályát. Kis rendőrautót és csokit is vittek a lábadozó betegeknek.

fényautó

A rendőrségi fényautó – Forrás: police.hu

A fényautót – amit aggregátorral működtettek – a takarékosság jegyében csak 3 órán keresztül tartották kivilágítva, ezután visszatért a szolgálati helyére és “levette” ünnepi ruháját.

Mint a police.hu megjegyzi, a fényautó – 3 éve – minden karácsonykor a Teve utcai Rendőrpalota előtt várta a látogatókat, azonban idén gazdasági megfontolásból a feldíszített gépjármű a “garázsban marad”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top