nlc.hu
Meghitt percek

TikTok-videó a karácsonyi örömről

Imádnivaló a kislány reakciója, amikor a színpadon állva, a karácsonyi műsor közben észreveszi a családját – videó

Megolvasztja a szíveket ez a félperces felvétel.
éneklő kislány,

Chelsea Krow még a napokban osztott meg egy TikTok-videót a 3 éves kislányáról, Emmy-ről, aki egy karácsonyi műsorban lépett fel. A felvételen jól hallható, hogy bekiabálnak neki, hogy „Emmy!”, a kislány pedig odafordul, és amikor meglátja a családját, fülig érő szájjal nevet és integet, miközben az örömkönnyeit törölgeti.

Édesanyja a Good Morning America ​​című tévéműsorban elmondta, hogy Emmy most lépett fel először karácsonyi előadáson a massachusettsi Chicopeeben a Unity Dance Spectrum tánccsoportbeli társaival. „Annyira izgatott volt és egy kicsit ideges is. Nagyon jól érezte magát, és olyan büszkék voltunk rá” – mesélte az anyuka, akinek a felvételét 3 nap alatt 15 millióan látták.

Chelsea arról is beszélt, hogy mennyire jólesett az a sok pozitív és kedves hozzászólás, ami a videójára érkezett: „Nagyon izgatottak voltunk, hogy mit szólnak majd hozzá, de mindenki csak szeretettel kommentálta.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top