nlc.hu
Meghitt percek

Janicsák Veca idei karácsonya

„Én már évek óta feladtam, elengedtem” – Janicsák Veca a karácsonyi óriásfőzésekről

A karácsonyi készülésen kívül az új párkapcsolatáról is kérdezték az énekesnőt.

Janicsák Vecának a karácsony már régen nem a nagy evésekről és főzésekről szól. Sokkal inkább a családi beszélgetések és az együtt töltött idő fontos a számára. Minderről a Reggeliben beszélt a kolumbiai dzsungelt megjárt énekesnő.

Janicsák Veca,

 Janicsák Vecának már évek óta műfenyője van – Fotó: Sajtóklub

Arra a kérdésre, hogyan áll a karácsonyi készülődéssel, a következőket mondta: “Én ezt már évek óta feladtam. Elengedtem. A karácsony nem erről kell, hogy szóljon, annak ellenére persze erről szól, hogy eszünk-iszunk, meg minden. De sokkal fontosabb, hogy békében legyünk, úgyhogy ezekről az óriás főzésekről már leálltam. Hanem mindenkinek csinálunk valamit, meg együtt csináljuk, a családból mindenki hoz valamit, így kevesebb jut egy emberre, és többet tudunk pókerezni“.

Kislányáról és új párjáról szűkszavúan beszélt, úgy gondolja, a magánéletének ez a része nem tartozik a nyilvánosságra. “Ennek még nem jött el az ideje. Ha majd eljön, akkor együtt közösen szeretném vele megbeszélni, hogy és mit és mikor kommunikálunk. Szerintem ő azt engedné, csak együtt kell megbeszélni” – jelentette ki Janicsák Veca, amikor az új párjáról faggatták a műsorvezetők. Arra a kérdésre, hogy ez mégis mennyi időt jelent, amikor már beszélne a párkapcsolatáról: egy év, fél év, pár hónap? – így reagált az énekesnő: “Szerintem nincs ilyen időintervallum“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top