nlc.hu
Meghitt percek

Ilyen most a Reszkessetek betörők ikonikus otthona

Steril és rideg ház lett a Reszkessetek, betörők! ikonikus otthonából

Nincsenek már piros és arany színek. Kissé rideg az ikonikus film háza, amit teljesen átalakítottak.
Reszkessetek betörők részlet

2015-ben árulták azt a Chicagóban található házat, amelyben a Reszkessetek, betörők! első részét forgatták. Az ikonikus házat alaposan átalakították. Új megjelenése lett a konyhának, az ebédlőnek, de még a hálónak is, ahol Kevin az ágyon ugrált. Több mint 30 év telt el a bemutató óta, de az embereknek továbbra sincs karácsony Kevin nélkül.

Hogy mennyire ikonikus ünnepi film lett a Reszkessetek betörők!, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy december elején csillagot kapott a Hírességek sétányán a főszereplő, Macaulay Culkin

A színész feleségével, valamint két fiával érkezett az eseményre, de egy különleges vendég szintén ott volt az átadón. Ő nem volt más, mint Catherine O’Hara, aki az anyukáját alakította a Reszkessetek, betörők!-filmekben. „Macaulay, gratulálok. Nagyon megérdemled a csillagodat a hollywoodi hírességek sétányán. És köszönöm, hogy engem, az ál-anyádat – aki nem egyszer, de kétszer is egyedül hagyott otthon – is meghívtál erre a boldog eseményre. Annyira büszke vagyok rád.”

Visszatérve az ikonikus házra, szeretnéd látni, hogyan fest belülről most az 1.6 millió dollárt érő ház? Megmutatjuk! Lapozd át a galériánkat!

Reszkessetek betörők részlet
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top