nlc.hu
Család

Macaulay Culkin csillagot kapott

Macaulay Culkin csillagot kapott Hollywoodban, az avatáson gyerekeit is megmutatta

Macaulay Culkin csillagot kapott Hollywoodban, a hírességek sétány. Az avatáson filmbéli anyukája és a gyerekei is ott voltak
Macaulay Culkin csillagot kapott Hollywoodban

Macaulay Culkin közel negyven éve van a pályán, aminek apropójából a gyerekszínészként induló sztár csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán – szúrta ki a 24.hu.

Az avatáson Catherine O’Hara méltatta a színészt, aki a Reszkessetek, betörők filmekben játszotta Culkin, azaz Kevin édesanyját 33 évvel ezelőtt.

“Macaulay, gratulálok. Nagyon megérdemled a csillagodat a hollywoodi hírességek sétányán. És köszönöm, hogy engem, az ál-anyádat – aki nem egyszer, de kétszer is egyedül hagyott otthon – is meghívtál erre a boldog eseményre. Annyira büszke vagyok rád” – mondta a színésznő.

Culkint a családja is elkísérte, ott volt párja, Brenda Song, és két közös fiuk. A kétéves Dakota és az egyéves Carson először léptek nyilvánosság elé.

Macaulay Culkin csillagot kapott Hollywoodban
Megnézem
Összes kép (5)

“Szeretnék köszönetet mondani Brendának. Te vagy a mindenem. Te vagy a legjobb ember, akit valaha ismertem. És a két fiunk születése után te lettél a három kedvenc emberem egyike”– mondta Culkin beszédében.

Culkin és Song a 2019-ben bemutatott Changeland című filmjük forgatásán találkozott, és a színész egy évvel később már arról mesélt, hogy szívesen vállalna gyermeket párjával. 2022-ben jelentették be elegyezésüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top