nlc.hu
Meghitt percek

Csonka András karácsonya

Csonka András messzire elkerül a plázákat adventkor: „Ebből az őrületből nem kérek!”

A színész a "bejglifelelős", 8-10 rúdnál alább nem adja.

Csonka András nem rajong a karácsonyi időszakért, viszont a családja miatt már december elejétől van benne egyfajta várakozás, mivel év közben viszonylag kevés alkalmuk van együtt lenni. Annak is örül, hogy idén kivételesen karácsony másnapján nem kell színpadra állnia. “Nem is tudom megmondani, mikor volt ilyen utoljára… Fura is lesz, hogy majd a nővéreméktől nem kell elrohannom, még egy kényelmes ebéd is belefér” – mesélte a Story magazinnak a színész, aki ilyenkor tudatosan kerüli a plázákat. “Ebből az őrületből, köszönöm szépen, de nem kérek!” – indokolta.

Csonka András

Csonka András Szegeden karácsonyozik a nővérééknél – Fotó: Sajtószoba

Fát nem szokott állítani, mert a karácsonyi bázis Szegeden van, a nővérééknél, és ott majd lesz. “Edit minden évben készít a pecsenyehústól elkezdve az aszalt szilvás pulykán át a töltött káposztáig majdnem mindent, nem beszélve a zserbóról, a tiramisuról. (…) Én meg kapkodhatom be a refluxra a bogyókat… És bár úgy zabálnék, nem tehetem, mert a két ünnep között őrült hajtás lesz. Épp ezért Edit úgy enged el az ebédről, hogy összekészít egy tucat ételt, ami megy a fagyóba, és majd megeszem, ha lecsengett az év vége” – árulta el Pici, aki egyébként a karácsonyi “bejglifelelős”. Mint mondja, évek óta ugyanonnan rendel 8-10 darabot, és azzal állít be mindig a nővéréékhez.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top