nlc.hu
Meghitt percek

Oláh Gergőék hotelben karácsonyoznak

Oláh Gergő hotelbe viszi az egész családot karácsonyra

Még a húga is hazajön az ünnepekre Izraelből.

Oláh Gergő idén is szeretne csodálatos karácsonyt varázsolni a családjának. „Amióta hazaköltöztünk Salgótarjánba, kialakítottunk egy új rendszert az életünkben. Egyik évben itthon, nálunk karácsonyozunk a gyerekekkel és a nagy családdal, a következő évben pedig elmegyünk valahova egy hotelbe, és ott töltjük az ünnepeket” – mesélte a Story magazinnak az ötgyermekes énekes.

Oláh Gergő

Hollókőn töltik az ünnepeket Oláh Gergőék – Fotó: Sajtószoba

Mint mondja, nagyon szeretik az otthoni karácsonyokat, de annak is megvan az előnye, hogy a feleségének, Nikinek nem kell sürögni-forogni, hanem ő is velük tud lenni minden percben.

A „vetésforgó” nyomán idén szállodában karácsonyoznak, Hollókőre utaznak. „Odaviszem a szüleimet és a testvéreimet is. A húgom is hazajön karácsonyra Izraelből” – árulta el. Dzsenifer Tel-Avivban él a párjával, és az énekes nagyon aggódott érte az utóbbi időben, sőt attól tartott, hogy nem tud hazautazni. „Törölték a járatát, de most úgy néz ki, hogy mégis sikerült repülőt találnia” – mondta Oláh Gergő.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top