Mesedoboz gyűjtőoldal 2.0

Hajléktalannak vett ételt a zsebpénzéből a négyéves kislány

Megható jelenet szemtanúja lett egy nő, aki egy portsmouthi manikűrszalon előtt. Megírta a Facebookon.

A négyéves Lola Kirkpatrick a szüleivel vett részt egy, a brit emlékezés napja alkalmából tartott rendezvényen Portsmouthben. Amikor a városközpont felé sétáltak vissza a kislány észrevett egy hajléktalant, azt egy üzlet előtt ücsörgött a földön. Amikor a kislány megkérdezte az édesanyját, hogy miért ül a földön a bácsi, az asszony elmagyarázta neki, hogy azért, mert hajléktalan és nincs hova mennie.

Lola közben látta, hogy néhány ember pénzt ad a hajléktalannak és felvetette, hogy ő is szívesen adna neki a zsebpénzéből, az anyukája azonban ezt nem engedte, arra hivatkozva, hogy lehet, hogy a férfi “csúnya dolgokra” költené.

Hajléktalannak vett ételt a zsebpénzéből a 4 éves kislány

A kislány azonban eltökélte, hogy segít a hajléktalan férfinak és azzal az ötlettel állt elő, hogy vásároljanak neki ételt. Ebbe már az édesanyja is belement, így egy közeli étkezdében a kislány zsebpénzéből vettek egy kolbászt, majd odavitték azt a hajléktalannak, aki alig tudta visszatartania  könnyeit, amikor megtudta, hogy a kislány akart rajta segíteni.

A jelenetnek szemtanúja volt egy nő, aki épp egy manikűrszalonból lépett ki, ő írta meg és tette közzé a történetet a Facebookon, majd egy brit lap kereste meg a kislány családját.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top