Napi cuki

Elválaszthatatlan a két kóbor kismacska

Nem voltak hajlandók szétválasztani magukat a kóbor macskák.

A két kóbor macskát, Marlow-t és Mittenst együtt találták meg, de senki sem sejtette, mennyire szoros kapcsolatban állnak egymással. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztek az állatmenhelyre, a személyzet látta, hogy a páros teljesen össze van nőve, de úgy döntöttek, hogy nagyobb eséllyel találnak otthont, ha külön tüntetik fel őket. Az édes „cicatestvéreknek” azonban más terveik voltak.

Forrás: The Dodo

Amikor Grace Serena és barátja meglátta Marlow-t a menhely weboldalán, azonnal tudták, hogy ő az, akit be szeretnének fogadni, ezért úgy döntöttek, hogy találkoznak vele. Fogalmuk sem volt arról, hogy Marlow-nak van egy testvérként szeretett kis barátja, de amikor a pár megérkezett, a macskák már kész tervvel várták őket. A legédesebb arcukat mutatták, egymáshoz simultak, majd Grace Serenáékhoz. Valószínűleg ebben a pillanatban dőlt el a sorsuk, mert a pár nem tudott ellenállni egyiküknek sem, pont, ahogy a cicák előre sejtették ezt. Marlow és Mittens nemrég megérkeztek új otthonukba, és boldogabbak, mint valaha, hiszen tudják, hogy most már együtt maradnak.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top