Napi cuki

Örökbe fogadott kutyája segített átvészelnie élete legrosszabb időszakát

George, a menhelyről kimentett kiskutya örökbefogadása pillanatától kezdve gazdája legnagyobb lelki támasza. Valószínűleg a kutya is érzi ezt, mert csakis Jamie-vel szorosan összebújva hajlandó aludni.

A fiatalként állatmenhelyeken önkénteskedő Jamie-t egész életében sok kutya vette körül. Amikor egyik saját kedvence rákos betegségben elpusztult, elhatározta, hogy itt az ideje meglévő kutyája mellé egy új négylábút is befogadnia. 

 

George az első pillanattól kezdve ráérzett Jamie rosszabb napjaira. A kutyus ragaszkodik hozzá, hogy szorosan egymáshoz bújva aludjanak, és napközben is nagyon igényi Jamie közelségét.

Ő a legbújósabb élőlény, akit ismerek, a barátaimat és a családtagjaimat is beleértve

– meséli róla nevetve Jamie. 

De a menhelyről kimentett kutyus nemcsak igényli a szeretetet, hanem visszaadni is képes. Jamie saját bevallása szerint csakis George-nak köszönheti, hogy depresszió nélkül túljutott élete legrosszabb évén, amikor elvetélt, elvesztette munkahelyét, és a kapcsolata is tönkrement.

(Forrás: Thedodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top