Ne görcsölj rá cikkek

101 év után először született kislány a családba

A nagymama megjósolta, és igaza lett.

A brit Silverton családban utoljára 1913-ban született leánygyermek, Jessie Silverton személyében. Neki és négy testvérének összesen öt gyermekük született, akik azonban már mind fiúk voltak. Ez a generáció aztán további hét fiú utóddal bővítette a családfát. Nekik pedig eddig összesen 16 fiúgyermekük született. Szeptember 9-én aztán megérkezett a família legfiatalabb tagja: egy kislány, aki a Poppy nevet kapta.

101 év után először született kislány a családba

A szüleinek, Jeremynek és Danielle-nek már van két közös gyermekük, mindketten fiúk. Amikor azonban az asszony harmadszor is teherbe esett, az édesanyja megjósolta, hogy a születendő baba kislány lesz, hamarosan pedig az ultrahangvizsgálat is megerősítette ezt. “El sem akartuk hinni, amikor megtudtuk a hírt. Ahogy hazaértünk, a kék babaszobát elkezdtük átfesteni fehérre és rózsaszínre. Nem volt vesztegetni való időnk. Amikor édesanyámnak először mondtam a telefonban, vagy öt percbe telt, mire leesett neki a tantusz, hogy ezúttal lányunokája lesz és nem fiúmesélte Jeremy, aki elárulta azt is, hogy a kis Poppy valószínűleg nagyon el lesz kényeztetve, egyetlen lánygyermekként.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top