Aktív nyár 2017

Kreatív nyári tanfolyamok felnőtteknek – 3. rész

Ha nem csak lazsálással akarod tölteni a nyári szabadidődet, akkor a modern tánctól a kreatív divattáboron át a mixerképzésünk számtalan jó ötletünk van számodra. Sorozatunk harmadik része következik.

Borszakértő-tanfolyam

Bor- és ételpárosítási ismeretek egyenesen a profiktól, valamint a legfontosabb szőlőfajták és a magyar borvidékek jellegzetes borainak megismerése napi nyolc órában. Persze egy egyhetes fejtágítástól még nem leszünk sommelier-k, de később lehetőségünk van további tanfolyamokon (középfokú, felsőfokú sommelier-képző, párlatszakértő-képző…) szélesíteni az ismereteinket.
Hol? Budapesten.
Mennyiért? Az egyhetes alapfokú borszakértő tanfolyam díja 46 000 forint.
Jelentkezés itt!

Svédmasszázs-tanfolyam

Masszázselmélet, anatómia és masszázsgyakorlat ötven órába és két hétvégébe sűrítve, és a hangsúly kimondottan a gyakorlaton van. Ha csak a családod profi masszőre szeretnél lenni, az se rossz dolog, de a tanfolyam végén tett vizsgával talán még a szakmában is elhelyezkedhetsz. Masszázsfogások és -technikák, valamint az illóolajok használatának trükkjei hozzáértőktől.
Hol? Debrecenben.
Mennyiért? 39 000 forint, ami magában foglalja a vizsgadíjat is.
Jelentkezés itt!

Esküvőszervezői tanfolyam

Nyári tanfolyamként kissé határeset, ugyanis a szervezők főképp szeptemberi időpontokban gondolkodtak, de vénasszonyok nyaraként még belefér. Egy esküvőszervező dekorációt egyeztet, zenekarokat hallgat meg, meghívókat válogat, tortát kóstol a menyasszonyokkal, ruhapróbára kíséri őket, és elkíséri a párokat a boldogító igen kimondásáig. Hát nem álomszakma? És most két hétvége alatt belekóstolhatsz.
Hol? Debrecenben, Székesfehérváron és Budapesten
Mennyiért? A 6×6 órás, két hétvégés tanfolyam ára 60 000 forint + áfa.
Jelentkezés itt!

Frizura- és kontykészítő tanfolyam

Nem, ez nem fodrászképzés, ugyanis hajat vágni és festeni nem fognak megtanítani, de a július közepi 30 órás intenzív képzés során megismerhetjük a legnépszerűbb hajformázási, feltűzési technikákat, a göndörítést, egyenesítést, fonást, valamint a copfok elkészítését az adott arcformához és alkalomhoz illően.
Hol? Budapesten, de a vidéki jelentkezők számára a tanfolyam idejére ingyenes szállást biztosítanak.
Mennyiért? 99 900 forint
Jelentkezés itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top