Hurrá nyaralunk

19 dolog, ami nem hiányozhat a strandtáskádból

Segítünk, hogy semmi ne maradjon ki a strandtáskából! Sebtapasz, napszemüveg, vízálló rúzs... Van még hely a tatyódban?
[másolat] - 10 dolog, ami nem hiányozhat egy nő táskájából, ha fesztiválra megy!

És most nem az olyan alapdolgokra gondolunk, hogy három hatalmas törülköző, gyékény, pénz és matrac.

1. Vidám táska
Szükséged van egy igazán vidám, nyári strandtáskára. A legjobb, ha egy közepes méretű darabot választasz, ebbe ugyanis beleférnek azok az “apróságok”, amik a legtöbbször kimaradnak, mielőtt vízpartra megyünk.

2. Kicsi törülköző
Kell egy nagy törülköző vagy pléd, amire lefekszel. De kell egy, amivel megtörülközöl, és ha még van hely, rakj be egy kisebbet is, amit a fejed alá rakhatsz, vagy a fejedre terítheted, ha nagyon süt a nap.

3. Váltás fehérnemű és ruha
Ha azok közé tartozol, akik még indulás előtt is a vízben pancsolnak, és utálnál vizes bikinialsóval elindulni, akkor tényleg NE hagyd otthon a váltás fehérneműt.
Ha a gyerkőccel mégy a strandra, akkor ugyan ez vonatkozik rá is. Váltás kisgatyák, kisruhák mindig legyenek nálad.

4. Napszemüveg
Aki minden nap hord napszemüveget, az tuti nem felejti el a strandtáskába bedobni a “szemmentő” darabot. Vannak olyanok, akik csak hébe-hóba viselik, de hidd el, a parton szükséged lesz rá! Szóval ne hagyd ki.

5. Magazin

Színes-szagos, lapozhatod. És neked szól. Egy csajos magazin “az utazós méretben” kihagyhatatlan.

6. Nasi
Még a déli lángos és a délutáni fagyi között éhes és szomjas is lehetsz. Dobj be egy nagyobb, lédús almát, hidd el, hálás leszel a tippünkért a nap végén.

7. Fésű
A csat és a hajgumi szinte mindenki táskájában ott lapul, de sokan elfelejtik a fésűt. Ha hosszú hajad van, és víz alatt úszkálsz egész nap, este a fésű lesz a legjobb barátod.

9. Minidezodor
Hőség van! Erről szól a nyár! Ha kéznél van egy minidezodor, pillanatok alatt felfrissülhetsz.

9. Naptej és napozás utáni krém
Nyilván nem akarsz úgy kinézni, mint Ross a Jóbarátokból, amikor narancssárga lett a szoláriumban. Szóval naptej és napozás utáni krém mindig legyen nálad!

10. Víz
Egy kis üveg víz mindig legyen nálad, ha felmelegszik, öntsd ki, és ha találsz valahol csapot, töltsd újra tele. Nemcsak a szomjadat olthatod vele, de ha lelocsol a tarkódat, mellkasodat napozás közben, a testedet is hűtöd.

11. Kézfertőtlenítő
A kezünket mindig tartsuk tisztán! Egy kis üveges kézfertőtlenítő gél vagy spray jó, ha van nálad!

12. Sebtapasz

Leginkább kisgyerekes anyukák táskájából elengedhetetlen kellék. A kisebb baleseteket szinte lehetetlen elkerülni, horzsolás, karcolás… Ugye hogy szükség lehet rá?!

13. Vízálló rúzs és tampon
Ha azok közé tartozol, akik a strandon is szeretik sminkelni magukat, akkor mindenképpen legyen nálad vízálló rúzs. A tampont pedig nem kell magyarázni. Jobb, ha felkészülsz rá, mint ha váratlanul ér a havi nyűg.

14. Kendő
“Minek nektek kendő?” – kérdeztek férfi munkatársaink, amikor fotóztuk a kellékeket. Nos ugye nem akarsz napszúrást kapni?

15. Zsebkendő
Alap! – kiáltottak fel a Nők Lapja Café dolgozói, amikor sorra vettük, hogy mi nem hiányozhat a táskából. És nemcsak a mosdóban jön jól, de akkor is, ha a barátnőd sírógörcsöt kap, mert meglát egy szerinte csinosabb nőt eltipegni a mólónál.

16. Testpermet
Szintén a felfrissülés a cél. Választhatsz egyszerű, illatmentes változatot, vagy parfümalapú darabot.

17. Zenelejátszó
Mi nem tanácsoljuk, hogy a méregdrága okostelefonodon hallgass zenét a strandon. Egy olcsóbb mp3-lejátszó is megteszi, és kedvenc dallamaidra élvezheted a napsütést.

18. Strandlabda
Igen, labda. A labda kell, ha gyermeked van. A labda kell akkor is, ha szingli csaj vagy, ugyanis ha félig leengeded és a fejed alá rakod, máris kényelmesebben élvezed a napozást.

19. Könyv
Válassz az ízlésednek megfelelő könyvet! Mi inkább valami könnyedebb olvasnivalót ajánlunk, például Kordos Szabolcs új könyvét, amiben arról ír: hogyan is nyaralunk mi, magyarok külföldön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top