Hurrá nyaralunk

Kiképzésre száműzte magát Istenes Bence – fotó

Istenes Bence és egyik legjobb barátja kitűzött célul egy űrutazást. A műsorvezető olyan komolyan támogatja barátját, hogy a nem mindennapi kiképzést is együtt csinálják végig.

Az egyik férfidezodor forgalmazója hirdetett meg egy programot, melynek keretében néhány szerencsés feljuthat a világűrbe.  Az RTL Klub műsorvezetője benevezte a programra űr-mániás legjobb barátját, Karmatronic-ot, és együtt csinálják végig a szigorú elvárásokon alapuló, kemény kiképzést, az edzéseket, a teszteket. A felkészítésükben még Farkas Bertalan is részt vesz! „A napokban kitolt velem a sors, mert van egy kis egészségügyi gondom, ami miatt az első edzésen csak irigykedve nézhettem a srácokat, amint kúsznak-másznak, ugranak és vetődnek. Remélem, legközelebb már én is kivehetem a részem a feladatokból. Drukkolunk egymásnak Karmatronic-kal, de az igazi persze az volna, ha együtt lőnének ki bennünket a világűrbe.”

Kiképzésre száműzte magát Istenes Bence - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top