Női napozó

Mérföldkőhöz érkezett Csobot Adél

Nagy kő esett le nemrég Csobot Adél szívéről: az énekesnő – több ezer diákhoz hasonlóan – sikeres érettségi vizsgát tett.

Az X-Faktorban feltűnt énekesnő a három kötelező tantárgy (matek, irodalom és történelem) mellett angol és román nyelvből adott számot a tudásáról. Csobot Adél azt mondja, alapvetően nem tartja magát izgulós típusnak, de a vizsgát megelőző hetekben, napokban rendesen benne volt a parafaktor. “A történelemtől tartottam a leginkább, mert nekem egy év alatt kellett bepótolnom négy év anyagát, és tudtam, hogy nem százszázalékos a tudásom. A barátaim, ismerőseim egyébként rengeteg jó tanáccsal láttak el, én azonban egyiket sem fogadtam meg: nem aludtam, nem ettem, csak tanultam és tanultam” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak az énekesnő.

Fotó: Csobot Adél Facenook
Fotó: Csobot Adél Facebook

Adél azt is elárulta, hogy a színházi és énekesi elfoglaltságai miatt úgy döntött, halaszt, s csak később kezdi meg felsőfokú tanulmányait. Jövőre szeretnék felvételizni, legalábbis most ez a terv. S bár az érettségi letételével befejeződött számára a középiskola, nem maradt feladatok nélkül.

“Már javában zajlanak Az Őrült Nők Ketrece című darab próbái, szorít az idő, hamarosan bemutató. Az első próbákon még nagyon meg voltam illetődve, mert – a rendezőn, Alföldi Róberten kívül – senkit sem ismertem a »brigádból«, de aztán szerencsére sikerült feloldódnom. Ebben egyébként Robi is sokat segített, mert gondoskodó apaként a szárnyai alá vett” – mosolygott. Az énekesnő, ha épp nem színházi próbán van, fellépésekre jár, vagy kikapcsolódik a barátai társaságában. Nyaralást is tervez (de csak nyár végén), s valamelyik hazai fesztivált is szeretné meglátogatni.

Csobot Adél július 12-én debütál Az Őrült Nők Ketrece című darabban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top