Sztárok

Támadják Csobot Adélt Alföldi Róbert felkérése miatt – galéria

Csobot Adél szerepet kapott Alföldi Róbert egyik darabjában, ennek azonban – ahogy az lenni szokott – nem mindenki örül.

Új kihívás elé néz Csobot Adél! Az énekesnő az Alföldi Róbert rendezésében készülő Az Őrült Nők Ketrece című musicalben kapott szerepet. Az X-Faktor felfedezettjét váratlanul érte a felkérés, ennek ellenére persze örül, hogy olyan művészekkel dolgozhat együtt, akikre felnéz.

A(z) “Megnézed majd az Őrült nők ketrece című darabot?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Alföldi Robival már az X-Faktor alatt is együtt dolgoztunk, hiszen a tehetségkutató háttérműsorában – ahogy a többi mentor – ő is állandó vendég volt, ennek köszönhetően pedig már kialakult közöttünk egyfajta munkakapcsolat. Ez a mostani helyzet persze teljesen más, de izgatottan várom, és bízom benne, hogy meg tudok felelni majd az elvárásainak” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csobot Adél, aki – ha éppen nem fellépésen van – gőzerővel készül a szóbeli érettségire. Mint mondja: a fő profilja továbbra is az éneklés marad, de a műsorvezetést is szívesen folytatná.

Csobot Adél szerint kritika és kritika között is van különbség

Fotó: Csobot Adél Facebook
Fotó: Csobot Adél Facebook

Adélt egyébként mind az After X, mind pedig a BeleValóVilág műsorvezetése kapcsán számtalan kritika érte, a negatív megjegyzések pedig e mostani szerep kapcsán sem kerülik el. A fiatal lány úgy érzi, az elmúlt időszakban megedződött már annyira, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú megjegyzésekkel.

Kritika és kritika között is van különbség, én azt mondom: nem mindegy, hogy valaki véleményt nyilvánít, vagy építő jellegű dolgokat fogalmaz meg a teljesítményemmel kapcsolatosan. A számítógép előtt ülve, arctalanul nagyon könnyű véleményt nyilvánítani. Sokan el sem tudják képzelni, milyen nehéz egy élő adásban helytállni – ott nincs lehetőség arra, hogy újra és újra felvegyünk valamit. Engem anno azonnal a mély vízbe dobtak, amit egyáltalán nem bántam, hiszen rengeteget fejlődtem mindkét műsorban. Úgy vagyok vele, hogy aki csak savazni tud, az tegyen egy próbát, és nézze meg, hogyan teljesít hasonló helyzetben” – mesélte a behálózott Adél, aki izgatottan várja, hogy végre elkezdődjenek az említett színházi darab próbái.

Adél nemrég különös felhívással rukkolt elő a közösségi oldalán: arra buzdította a követőit, hogy szívecskés fotókkal hirdessék a szeretetet:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Majkát baleset érte. Hogy pontosan mi történt az ózdi hőssel a Hír24 oldalán olvashatjátok el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top